Horstmann kurssit

Kurssitarjontaa

 

Kysy myös tarjousta Horstmann kehoterapiakursseista omalla paikkakunnallasi.

 • Horstmann IHT (Introductory Horstmann), peruskurssi. Tällä kurssilla opitaan hoitamaan itseä ja läheisiä Horstmann tekniikan hyvin tehokkailla hoidoilla.
 • Horstmann ASR (Arm – Shoulder Release), hartian vapautus. Tällä yksinkertaisella Horstmann tekniikan menetelmällä voi auttaa helpottamaan tavallista kipua ja jäykkyyttä lihaksissa jänteissä ja nivelissä niska- ja hartiaseudun alueella.
  Kurssi sopii kaikille jotka ovat käyneet Horstmann peruskurssin.
 • Horstmann ISR (Ileo-Sacral Release) lantion vapautus. Tällä tehokkaalla menetelmällä voi vapauttaa energiatukkeumia lihaksista, jänteistä ja nivelsiteistä mikä voi selkeästi vähentää kipuja, jäykkyyttä ja virheasentoja lantion ja alaselän alueella. Kurssi sopii kaikille jotka ovat käyneet Horstmann peruskurssin.
 • Horstmann FR (Foot Release), jalkojen vapautus. Tämä menetelmä auttaa päästämään irti tukkeutuneesta energiasta lihaksistossa, luustossa, verisuonistossa, hermostossa, lymfa- ja meridiaanijärjestelmissä. Hoito keskittyy vahvasti selkärangan heijasteisiin. Kurssi sopii kaikille jotka ovat käyneet Horstmann peruskurssin.
 • Horstmann SSR (Self-Sabotage Release), sabotointi vapautus. Tällä tehokkaalla menetelmällä opitaan vapauttamaan syviä tukkeumia alaselän alueella, Tekniikka on kehitetty iskiaksen ja lantiokipujen hoitoon. Kurssi sopii kaikille jotka ovat käyneet Horstmann peruskurssin.
 • Edistynyt hartian vapautus (Advanced Arm and Shoulder Release). Tällä menetelmällä opitaan vapauttamaan energiatukkeumia ja virheasentoja hartian alueella.Tekniikka ei auta ainoastaan hoitajaa hänen työssään vaan menee syvemmälle asiakkaan tunnepuolen asioihin sekä sydän- ja kurkkuchakroihin. Edellytyksenä kurssille osallistumiselle on Hartian vapautus -kurssin suorittaminen.
 • Horstmann Avain (The Key). Tämän prosessin testeus on osoittanut, että se toimii eri tavoin jokaisen Horstmann hoitotavan kanssa. Tulokset ovat osoittaneet että se menee suoraan tukkeuman ytimeen tasolla mihin mikään yksittöinen Horstmann menetelmä ei yllä ja näyttää turvallisesti nopeuttavan vapautuksia. Edellytyksenä kurssille osallistumiselle on lantion vapautus -kurssin suorittaminen.

Henkisen kasvun kurssit (Personal Journey)

 • Horstmann Auran puhdistus ja piste 8 (Aura Drainage and point 8)
 • Horstmann GSR (Genetic Sabotage Release)
 • Karmic Release

Vastuukouluttajana Annika Rahkonen. Tiedustelut/ilmoittautumiset Annika Rahkonen 044-3066371, s-posti eacrah(at)gmail.com

Ota yhteyttä s-postilla, muista mainita kurssi josta olet kiinnostunut.